Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Tuurin karavaanarialue

Tuurin karavaanarialue

Tuurin karavaanarialue Onnela on yksi Tuurin ehdottomasti suosituimpia käyntikohteita. Moni Tuurin kyläkaupassa asioiva haluaa viipyä paikassa pidempään. Siihen on hyvä mahdollisuus ulkopaikkakuntalaisillakin, sillä Onnelassa voi majoittua, vaikka omassa asuntoautossa tai asuntovaunussa. Myös telttailu on Onnelassa mahdollista. Onnelasta voi vuokrata myös luksusteltan, joka on kuin pieni ikkunallinen iglu. Minkä tahansa yöpymistavan valitsetkin, on Onnela varmasti loistava kokemus.

Tuurin karavaanarialue tarjoaa hyvät puitteet lomailulle

Onnelan camping-alue soveltuu loistavasti myös perheen kanssa liikkuville. Siellä lapset on otettu hyvin huomioon. Lapsille on tarjolla maamme suurin Muumipuisto, sisäleikkipuisto Riemu Park, Aku Park tavarapuoti ja tietenkin minigolfrata. Alueella on myös skeittipuisto, joka on tarkoitettu hieman varttuneemmille lapsille. Kesän ehdoton kohokohta on varmasti kaikkien lasten mielestä Miljoona tivoli.

Miljoona tivoli on joka kesäinen tapahtuma, joka on maksuton kaikille alle 13-vuotiaille. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita leirintäalueelle. Usein leirintäalueet Suomessa kieltävät lemmikkieläimet, mutta Onnelassa nekin on otettu huomioon. Onnela on jopa valittu vuoden 2018 lemmikkiystävällisimmäksi leirintäalueeksi. Alueelta löytyy muun muassa koirapuisto, jossa koirat voivat ulkoilla vapaana.

Ruokailu ja uimaranta

Leirintäalueelta löytyy myös loistavat puitteet pulikoimiselle. Alueelta löytyy hiekkaranta, jossa lasten ja aikuisten on mukava pulahtaa viilentävään veteen. Leirintäalueella on myös saunat, jotka ovat päivittäin asiakkaiden vapaassa käytössä. Nescarte cafe on paikka, jossa on mahdollista nauttia herkullisista kahvilatuotteista. Tarjolla on myös ravintola-annoksia ja jäätelöitä.